Pogosta vprašanja

Žal ne. Smo veleprodaja in oskrbujemo cvetličarne. Z veseljem se povežemo s cvetličarjem, ki bo urejal vašo poroko in pomagamo pri dobavi čim lepšega in svežega cvetja.

Žal ne. Kot veleprodaja oskrbujemo izključno cvetličarne.

Seveda. Naše ekipa izkušenih prodajalcev se dnevno giblje po terenih v Sloveniji.

Fizično prodajno lokacijo imamo na sedežu podjetja, ki se nahaja v Miklavžu na Dravskem polju. 

Glavna dejavnost podjetja je veleprodaja rezanega cvetja, lončnic in dekorativnih dodatkov.

Odprti smo vsak dan od ponedeljka do petka med 7:00 in 15:00. V soboto smo odprti od 7:00 do 10:00.

V spletni trgovini se lahko registrirate tako, da sledite naslednji povezavi. Po končani registraciji vam bomo odobrili račun v najkrajšem možnem času.

Žal poslujemo samo s cvetličarnami. Z veseljem pa vam pomagamo najti ustrezno cvetličarno v vaši bližini, ki bo ustregla vsem vašim željam.

Poleg cvetja ponujamo tudi širok izbor dekorativnih materialov, loncev in vaz. Naše skladišče je vedno založeno s trendovskimi izdelki, ki jih redno obnavljamo glede na sezonske potrebe in trende.

Cvetje uvažamo trikrat tedensko - vsak torek, četrtek in soboto skozi vse leto.

Cvetje uvažamo trikrat tedensko neposredno iz nizozemske borze v kraju Aalsmer. Za zagotavljanje svežine in kakovosti cvetja sodelujemo s preverjenimi partnerji, ki cvetje na borzi kupujejo iz vsega sveta in tako zagotavljajo visoko kvaliteto in svežino.

Strankam omogočamo, da rezano cvetje in lončnice kupijo neposredno pri naših trgovskih potnikih, ki se dnevno gibljejo po celotni Sloveniji. Strankam ponujamo tudi spletno prodajo neposredno iz nizozemske borze.