30 Obletnica uspešnega delovanja podjetja Contrast

V soboto, 11. januarja 2020 smo praznovali 30. obletnico podjetja Contrast. Zdaj, ko so se čustva malo polegla, in smo se vsi vrnili v ustaljen življenski ritem se želimo znova zahvaliti vsem, ki ste si vzeli čas in nas prišli obiskat! Večer je ob dobri družbi in pozitivni atmosferi presegel vsa pričakovanja.
Danes objavljamo album s slikami utrinkov iz praznovanja in zraven prilagamo čudovit govor naše direktorice Tatjane Rožanc, ki je kratko in jedernato opisal vse emocije in hvaležnost, ki jo v podjetju Contrast čutimo ob takšni prelomnici.

GOVOR:

Ko vas gledam tukaj pred seboj, mi je v veliko zadovoljstvo, čast in ponos, da vas lahko pozdravim ob našem skupnem prazniku, 30. obletnici delovanja podjetja Contrast.

V prvi vrsti se zahvaljujem in pozdravljam svojo družino. Vedno ste mi in mi še stojite ob strani. Hvala sodelavcem, sedanjim in bivšim, tujim in domačim poslovnim partnerjem ter seveda zvestim strankam. Skupaj smo sestavljali zgodbo, ki nas je pripeljala do točke na kateri danes stojimo in od katere lahko z optimizmo zremo v skupno prihodnost.
Na sivi steni je nekaj utrinkov iz naše zgodovine, mnogi med vami, ki ste danes tukaj se boste morda našli na slikah. Slike so samo majhen košček naše in vaše skupne zgodovine. Zato nas takšni dogodki kot je današnji, ponavadi preplavijo s čustvi. Tudi sama nisem edina in verjame, da mnogi čutite enako. Danes vas ob pomoči mojstrov floristike, mojstrov oblikovanja in vseh zaposlenih želimo popeljat skozi 4 letne čase:

POMLAD
POLETJE
JESEN
IN ZIMA.

Čas je zelo prerosta reč, a nekaj v nas ga premnogokrat premaga in nam preprosto pobegne.

Naj bo moje današnje sporočilo vam, dragi moji, vzamite si čas zase, postojte in uživajte v vsakem letnem času, danes tukaj pri nas in v življenju nasploh.

PREDNOSTI PODJETJA CONTRAST D.O.O.

Contrast-d.o.o.-dobava-rezanega-cvetja-dobava-loncnic-grosist-cvetja-Layer 265

SMO VODILNI DOBAVITELJ REZANEGA CVETJA IN LONČNIC V SLOVENIJI.

Contrast-d.o.o.-dobava-rezanega-cvetja-dobava-loncnic-grosist-cvetja-icon truck delivery

PRODAJO CVETJA IN LONČNIC IZ DOSTAVNIH VOZIL, KI SE DNEVNO GIBLJEJO V VAŠI BLIŽINI.

Contrast-d.o.o.-dobava-rezanega-cvetja-dobava-loncnic-grosist-cvetja-Layer 264

CVETJE UVAŽAMO TRIKRAT TEDENSKO, ZATO LAHKO JAMČIMO VEDNO SVEŽE CVETJE IN PESTER IZBOR LONČNIC.

Contrast-d.o.o.-dobava-rezanega-cvetja-dobava-loncnic-grosist-cvetja-Layer 262

NAROČANJE REZANEGA CVETJA IN LONČNIC V SPLETNI TRGOVINI.

Contrast-d.o.o.-dobava-rezanega-cvetja-dobava-loncnic-grosist-cvetja-Layer 262

V NAŠEM POSLOVANJU V OSPREDJE ZMERAJ POSTAVLJAMO KOREKTEN ODNOS DO STRANK.

Za več informacij o posebni / dodatni / novi ponudbi na trgu se naročite na našo mailing listo.

Strinjam se, da spletna stran CONTRAST d.o.o. sme uporabiti moj e-poštni naslov v namene elektronskega obveščanja.I agree that the website of Contrast d.o.o. may use my email address for emailing purposes.