Stopimo skupaj!

Cenjene stranke,

Živimo v časih polnih negotovosti in vprašanj. Vsak dan smo bombardirani iz strani medijev, vlade in WHO o novih primerih okžub z virusom COVID-19 in novih ukrepih, ki pomagajo blažiti nastalo stanje. V Contrastu se zavedamo resnosti situacije in postavljamo naših uslužbencev ter seveda vas naših strank na prvo mesto.  Zaradi tega smo sprejeli tudi več ukrepov s katerimi držimo naše delovno okolje kar se varno in čisto, hkrati pa aktivno.

Zavedamo se tudi, da cvetličarji prestajate izredno težko obdobje, saj vaši lokali ostajajo zaprti. Fizična prodaja cvetja v cvetličarnah je po določilih vlade RS prepovedana. Kljub temu vas pozivamo, da ne mečete puške v koruzo, ampak ustvarite prodajo cvetja z brestično dostavo kar preko spleta. To bo omogočalo delo vam cvetličarjem, hkrati pa bodo ljudje še vedno lahko kupovali cvetje in krasili svoje domove in lepšali dneve svojim bližnjim. Cvetje bodo lahko naročili kar preko spleta in se s tem izognili fizičnemu kontaktu.

Veliko vas je že več kot uspešno sledilo temu vzoru in pokazala, da je tudi prodaja cvetja preko spleta lahko uspešna! Vse ostale, ki še oklevate pozivamo, da se jim pridružite in ponovno prinesete ljubezn in cvetje v domove!

V kolikor imate vprašanja kako in kje začeti se lahko obrnete na nas. Z velikim veseljem vas bomo usmerili in vam pomagali!

Pokažimo, zakaj ste cvetličarji najboljši v svoji stroki in zakaj ste vi edini pravi naslov, ko pride do govora o cvetju!

Vaša ekipa,

Contrast

PREDNOSTI PODJETJA CONTRAST D.O.O.

Contrast-d.o.o.-dobava-rezanega-cvetja-dobava-loncnic-grosist-cvetja-Layer 265

SMO VODILNI DOBAVITELJ REZANEGA CVETJA IN LONČNIC V SLOVENIJI.

Contrast-d.o.o.-dobava-rezanega-cvetja-dobava-loncnic-grosist-cvetja-icon truck delivery

PRODAJO CVETJA IN LONČNIC IZ DOSTAVNIH VOZIL, KI SE DNEVNO GIBLJEJO V VAŠI BLIŽINI.

Contrast-d.o.o.-dobava-rezanega-cvetja-dobava-loncnic-grosist-cvetja-Layer 264

CVETJE UVAŽAMO TRIKRAT TEDENSKO, ZATO LAHKO JAMČIMO VEDNO SVEŽE CVETJE IN PESTER IZBOR LONČNIC.

Contrast-d.o.o.-dobava-rezanega-cvetja-dobava-loncnic-grosist-cvetja-Layer 262

NAROČANJE REZANEGA CVETJA IN LONČNIC V SPLETNI TRGOVINI.

Contrast-d.o.o.-dobava-rezanega-cvetja-dobava-loncnic-grosist-cvetja-Layer 262

V NAŠEM POSLOVANJU V OSPREDJE ZMERAJ POSTAVLJAMO KOREKTEN ODNOS DO STRANK.

Za več informacij o posebni / dodatni / novi ponudbi na trgu se naročite na našo mailing listo.

Strinjam se, da spletna stran CONTRAST d.o.o. sme uporabiti moj e-poštni naslov v namene elektronskega obveščanja.I agree that the website of Contrast d.o.o. may use my email address for emailing purposes.